VODAFONE:
0726 567 433

TELEKOM:
0762 441 501

WHATSAPP :
0767 640 565

SKYPE:
contact@studiobliss.ro

EMAIL:

Bliss Studio

Studio Bliss

Vrei un loc de munca stabil si siguranta zilei de maine?

Succesul in viata vine din alegerile pe care le faci. Unii aleg sa duca o viata „normala”, care include o munca de multe ori plictisitoare si lipsurile aferente. Altii aleg sa mearga impotriva curentului, sa-si asculte intuitia si aleg sa faca lucrurile care le pot aduce tot ceea ce au visat vreodata. Tu din ce categorie vrei sa faci parte?

Iti oferim posibilitatea de a-ti face viata asa cum vrei tu. Poti alege ca munca ta sa fie interesanta, usoara, fara stres si de cateva ori mai banoasa decat majoritatea joburilor normale. Poti lucra intr-un studio modern si confortabil sau chiar de la tine de acasa facand mai multi bani intr-o zi decat altii in zece.

Indiferent de varsta si chiar de aspect, la Bliss Studio ai un viitor care inseamna o masina si o casa ale tale, vacantele de lux pe care ti le doresti, haine si accesorii si capacitatea de a te distra cum doresti sau de a ii sustine pe cei dragi.

Avem numeroase exemple de modele care prin munca si dedicare si-au putut lua o masina moderna intr-un an si chiar un apartament in doar cativa ani. Daca iti doresti un viitor sigur si un job stabil, asa cum putine joburi mai sunt in ziua de astazi, da-ti o sansa de a schimba ceva in viata ta.

Contacteaza-ne chiar acum, nu astepta, si iti vom oferi toate detaliile pe care ai nevoie sa le stii. Nu e nevoie sa iei o decizie acum. Informeaza-te. Ne gasesti oricand la 0767.640.565 / 0762.441.501 / 0726.567.433

Iti oferim:
 • 200 $ BONUS LA ANGAJARE
 • Comisioane progresive de pana la 70%
 • Castiguri atractive si bonusuri periodice
 • Program flexibil, seriozitate
 • Asigurare medicala la clinica privata
Care sunt conditiile de angajare?
 • Varsta minima de 18 ani
 • Cunostinte medii de engleza/franceza
 • Cunostinte minime de operare calculator
 • Seriozitate, rabdare, entuziasm
 • Comunicativitate

Bonusuri

Iti oferim un spatiu in care vei beneficia de confort, de dotari performante, intimitate si atmosfera placuta. Vrem sa te simti bine si dorim ca la studio sa fie pentru tine o a doua casa si sa ai sentimentul ca intri intr-o adevarata familie. Pe langa toate acestea oferim bonusuri la angajare si bonusuri lunare:

 • 200 $ prima de angajare
 • 100 $ pentru fiecare fata adusa de tine
 • Bonusuri consistente in functie de realizari
 • Bonusuri lunare pentru cele mai bune modele

Program

Programul la studio este la alegerea ta. Iti stabilesti numarul de ore in care vrei sa lucrezi in functie de celelalte activitati, de problemele din viata personala. Nimic nu te impiedica sa mai ai un job sau alte preocupari. Chiar te incurajam sa fii cat mai deschisa la tot ce se intampla in jur, pentru a evolua ca persoana.

Programul zilnic este de 8 ore, asta insemnand 40 de ore pe saptamana fiind structurat in 3 ture:

 • Tura 1 (intre orele 07-14)
 • Tura 2 (intre orele 14-22)
 • Tura 3 (intre orele 22-07)

Esti libera sa-ti alegi propriul program. Vei beneficia de o libertate pe care nu o vei gasi la nici un alt job traditional.

Ai 2 zile libere pe saptamana. Nu sunt zile fixe, se discuta saptamanal cu managerul studioului in functie de nevoile tale.

Salariu

Banii se vor primi de doua ori pe luna, la cursurile valutare din zilele respective, dupa www.bcr.ro.

Primesti 50% din tot ceea ce faci daca alegi sa lucrezi din studio, vei beneficia in plus si de multitudinea de bonusuri oferite care iti vor inmultiti considerabil castigurile. Bonusurile constau in telefoane, tablete, vacante sau bani.

Banii ii vei primi intotdeauna indiferent de suma realizata, iar la aceasta se adauga bonusurile aferente.

Cresterea veniturilor se realizeaza progresiv, iar sumele cresc considerabil inca de la inceput. In primele 2-3 luni, veniturile sunt in jurul sumei de 1000 dolari, dar pot depasi aceasta suma daca te dedici, aceasta fiind perioada cand se acumuleaza cele mai multe cunostinte. Dupa primele luni veniturile cresc vizibil de la o luna la alta, un model cu experienta in domeniu putand sa castige peste 5000 de dolari intr-o luna.

Comisionul tau variaza in functie de performantele si vechimea ta asa ca iti poti influenta in mod direct veniturile, exact ca la o afacere proprie. Nu trebuie sa ceri sau sa astepti mariri, poti oricand sa faci mai multi bani daca iti doresti acest lucru.

Te asteptam intr-un studio modern unde poti castiga cu usurinta bani pe care ti-i doresti. Imbina utilul cu placutul!